De beste rentevoet voor uw lening, belegging of spaarrekening...

Hoe langer hoe meer wordt ons leven beïnvloed en beheerst door centen en procenten.De bankencrisis van 2008 en de daaropvolgende economische crisis heeft bij meer mensen het besef gebracht dat we willens, nillens over ons vermogen willen en moeten nadenken. Onze vorige gesprekspartners, adviseurs blijken ook niet altijd de toekomst te kunnen voorspellen. En wat meer is, als kritische en zelfbewuste consument willen we meer dan èèn mening of advies vooraleer een beslissing te nemen.


Tegelijkertijd hebben we met ons allen een druk professioneel en privé leven en willen we onze tijd zeer kundig gebruiken. Als consument, weet je wat je wilt en wil je tijd besteden aan de belangrijke dingen, maar liefst met een professionele gesprekspartner die je begrijpt en weet wat je wilt en zoekt. Wij, van Besterentevoet.be zijn dezelfde mening toegedaan.


Met een team van vijf ervaren medewerkers onder leiding van twee “oude rotten” in de financiële wereld vinden we dat het “anders” kan. Onze “twee wijzen” hebben samen meer dan 50 jaar bank- en verzekeringservaring. Enerzijds als kantoordirecteur van een grootbank, gespecialiseerd in kredieten en verzekeringen. Anderzijds als Private Banker, gespecialiseerd in spaar- en beleggingsadvies op maat, vermogens- en successieplanning.

 

Om deze reden doen we het ook anders!


Verder op deze site kan u uw contactgegevens en uw vragen achter laten. Zo kan u tijd besparen en hoeft u niet te wachten totdat uw financiële partner tijd voor u heeft. U krijgt daarna van ons een voorstel op maat geschreven op uw mogelijkheden en wensen, en dat binnen de 3 dagen. Of het nu gaat over de rente op uw spaarcenten, het bekijken en evalueren van uw beleggingsportefeuille, uw woonkrediet of herfinanciering... we gaan u tijd besparen, maar uw vermogen en uw waarde als klant belonen met onze beste voorwaarden.